Wat te doen als je geen internet hebt

geen internet

Geen internet lijkt tegenwoordig een ramp. Vooral bij de jeugd die echt niet zonder kunnen. Maar ik ook, zodra ik wakker ben en naar beneden loop,  pak ik de krant van de mat op, zette een kopje koffie en ga aan de tafel lezen. Tegenwoordig pak ik mijn laptop en ga naar het nieuws, moet er niet aan denken als ik dit ritueel niet kan uitvoeren.

De laatste tijd merkte ik al op dat mijn verbinding van de computer niet echt optimaal was. Vaak bleef een pagina hangen en moest ik de computer opnieuw opstarten.  geen internet

Wat een ellende om geen internet te hebben

Op een morgen liep ik naar beneden en pakte mijn laptop erbij. Zette deze aan en wachtte tot er beeld kwam. Beeld kwam er, alleen geen verbinding. Wat ik ook probeerde de krant kon ik wel vergeten en al het andere wat ik normaal via mijn laptop bekijk ook.

Gelukkig had ik eerder gehoord over Essalu, een bedrijf die mij enorm goed geholpen heeft om mijn internetverbinding weer aan de praat te krijgen. Een medewerker was langs mijn huis gekomen en heeft alles weer in orde gemaakt, echt geweldig. Want geen internet, is geen leven voor mij.